Cover + Tracklist från Mixtapet

01- Hands Up
02- Made It (feat That Dude Prince)
03- Te lo puedo dar
04- In the club
05- La Razón
06- Make me feel good
07- Cada uno con lo suyo (feat. Lazee)
08- Next Stop (feat. Pato Pooh)
09- Perfecta
10- Just the the way you like it (feat. Lazee, Qhris, Riffo)
11- Ready For
12- Far Away (feat. That Dude Prince)
13- You get your I get mine (feat. Lazee) Remix Gameboii
14- Sexxxo
15- In the club (Pappi Remix)
16- Dreams feat. Lazee


Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)



RSS 2.0