Med hösten kom hitsen

I torsdags mötte vi upp Santiago, Lazee och Santiagos två kusiner för en studiosession. Vi avslutade flera olika låtar vi har jobbat med den senaste tiden (ni som följer bloggen vet vilka) och när de nu är klara så finns det bara ett ord: feeeeeta! Med Santiagos sång och Lazees rap, får låtarna en annan touch och det har varit nice att få jobba med dem båda. Big ups!

Den senaste tiden har Tiro Franco (the one whose REAL name we don´t speak anymore...förutom i det här inlägget) eller Criss som han också har kallats, inte kunnat vara så mycket i studion eftersom han haft fullt upp med smågrabbarna, nytt jobb och annat vid sidan om. Han var också med i torsdags och reccade in verser på de nya låtarna. Resultatet? Den som väntar på nåt gott, den får en chock..
Han berättade också att han from nu kommer att ha det lugnare och det innebär att hela Aycash är samlade igen, "tyngaste!" som LAF hade sagt.

När kommer nya shittet ut då kanske nån undrar. Och framförallt på vilket sätt?? Mixtape? Nätet? Bloggen? Vinyl?
Detta planeras just nu och bl.a. ena låten av två med Lazee, som outblowar brains, funderar vi extra på. Följ bloggen för närmare uppgraderingar men så lång tid kommer det inte ta.. Det här skiten går det inte att sova på.

Shuus!


Kommentarer
Postat av: Ullis

fan va snygg cristo är.. mm papi

2009-10-04 @ 23:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0