Aycash & Santiago - Dos Mil & Ten Mixtape Preview


Aycash - De To Un Poco [The Unfinished Tracks] (2007-2010)


Medans slutmixningen av vårt kommande Mixtape, tillsammans med Santiago, har påbörjats så släpper vi lite godis för alla aycashister där ute. Lite gott o blandat.
Denna mixtape har vi satt ihop med låtar som vi gjort mellan 07 tills nu. Låtar som påbörjats, men som aldrig hann att bli helt klara då vi alltid började på nya grejer direkt efter, men som är riktigt grymma att vi va tvugna att släppa dom.
Som vi berättat tidigare så betyder skivans namn "Lite av varje", då man kan höra hur vi expirementerat me musik som vi alltid gör. Från hiphop till reggae, till dancehall och cumbia, ja, lite av varje.

Det här är låtar som visar hur vi lät då.. När vi experimenterade. Det enda jag kan säga är Håll ögonen öppna för det kommande Mixtapet vi släpper snart. Det är en BOMB!
2010 är vårat år! Vänta bara.

Men tills dess, Ayacash grabbarna ger er "De To Un Poco [The Unfinished Tracks] (2007-2010)" Mixtape.

Cumbia nena!

Going back 2 our roots.. lr inte.. haha.

Ingen som följt Aycash genom åren kan ha missat att de inte bangat för att experimentera med både flows och beats. Gruppen har ju som ni känner till kört från svenska till spanska, från bounce till dancehall, från reggae till elektro m.m m.m. Visst, med blandat resultat men det har aldrig blivit riktigt kefft; Aycash har burit upp det mesta..

Så för en tid sen kom en utmaning hemifrån Chile.. "Cumbia. Där går gränsen, grabbar." Vi hookade upp Memo som fick gå ifrån sina vanliga beats och koka ihop en cumbiabeat.. Resultatet? Bedöm själva!

Aycash - Un Veneno  feat. Santiago


RSS 2.0