God Jul!

Yessir, julmaten jäsar i magarna... segheten finns där, nu ere bara chilla fett, och sofoota fett och njuta av ledigheten.
Vissa har redan kollat på Kalle Anka och öppnat presenterna, medans andra sitter enligt tradition och väntar till tolv slaget för att tjockisen me röda kläder ska komma o hälsa på.
Hur som helst vill vi önska er alla där ute i blogg världen, cyberrymden, gatorna, era hem, vart ni än befinner er.. En GOD JUL!
Nyår e på väg.. det betyder även massa nytt shit från eran MP3-spelares favorit grupp AYCASH. att släppa nytt shit (Hur många ggr har ni inte hört det lixom) men nu gäller de..
Vi närmar oss 2009, och enligt Nostradamus så finns det en hemlig skrift som nämner denna övernaturliga rap-grupp, och 2009 är året som kommer förändra fleras liv, lr så stod de 2010, lr kanske oxo 2011.. men de kommer iaf.
Fortsätt tuna in på Aycash bloggen då massa nytt shit kommer poppa upp.
VIll även påminna er som kommer at befinna er i sthlm den 26:e dec att droppa förbi La Islas lokaler, då Aycash kommer fucka ur o göra sin grej  =)
Kom o svettas till de sköna rytmerna som ingen kan sitta still åt... förutom kanske dom från Sdrf.
Hare fett sofoot me era nära o kära!
Massa kärlek från oss...
Piz-n-löv
Bless!
//Aycash


Tävlingen Avslutad!

VInn gästlista till uppträdandet på La Isla den 26:e Dec

Vi vill tacka alla som var med och deltog på vår första tävling här på sidan.
Det blev fler än va vi trodde som va med o tävla, så det e verkligen skit kul.
Vi passar även på att säga grattis till vinnarna, bra jobbat. Mailen har skickats iväg till er som vann, och era namn kommer stå på listan vid dörren den 26:e. Ses på La Isla.
Glöm inte att fortsätta besöka Aycash bloggen med jämna mellanrum, då vi fortsätter att lotta ut fin fina priser.
Hörde nånstans att man kommer att kunna vinna en party helg i Rasca Studios, med sprit, alkohol, musik och all inclusive. Lr så va det ett önsketänkande, minns inte riktigt.
Aja, Stay tuned för mer Aycash shit...
Piz-N-Löv

//Aycash... din mp3-spelares favorit grupp.

Aycashist

En Aycashist är en person som gjort något för att hjälpa oss under årens gång.. Det kan vara att man har ställt upp i sista stund och kört oss mitt i en snöstorm utan vinterdäck. Allt för att vi ska hinna i tid till en spelning.


Det kan vara en person som har ställt upp en kväll, hyrt en lokal, fixat kameror och gjort en video med oss; helt gratis. Det kan vara flera personer som låtit oss slagga hemma hos dem för att vi har varit i en stad där vi inte känner någon och inte har kunnat ta oss hem.


Det kan också vara den som alltid hakar på oavsett vart Aycash än ska eftersom den är en trevlig person som sprider en nice stämning..


En Aycashist kan också hjälpa oss på andra, lite mer underliga sätt..


Vi hade en spelning i Spanien för några år sedan.. Hela gruppen kunde inte åka så därför var det bara en utav oss som fick representera gruppen. Det är lite oklart vad det var för spelning, vilka låtar som kördes och framförallt vem det var som stod på den där scenen. För en sak är säker; det var ingen utav oss!


Ryktet säger att en Aycashist gick upp på en scen i Spanien, sa att han hette Cristo, Criss eller Americo och sedan, utan fel, körde en eller flera utav Aycash texter. I slutet av den sommaren fick vi sedan ett samtal från en vän som hört att en av oss varit i Spanien och rappat..


"Nej, vi har inte varit där"..

       
- "Jo, min kusse såg en av er. Han säger att det var någon av er för han kunde alla texter och gjorde värsta reklamen för Aycash. Killen på scenen sa att ni skulle komma tillbaka till Spanien, spela in video och flytta dit till värsta huset.. Och att ni skulle göra ett soundtrack till en film som skulle heta - Pans Labyrint". ( Det här var flera år innan någon sådan film ens var påtänkt).


Än idag har vi inte en aning om vem det var som utgav sig för att vara en av oss.. men om den läser detta:


Tack för reklamen; Du är en sann Aycashist.. men hur fan kände du till "Pans Labyrint"???!


Hoe Hoe!

Julen närmar sig och Aycash släpper en julsingel: "God Jul, åsna! (och ett gott nytt år)"

Finns i en lokal livsmedelskiosk långt ifrån dig, snart!

För tillfället händer det inte alltför mycket. Cristo var på besök tillsammans med Memo i helgen och vi hann påbörja en ny låt som Memo proddar.. Criss var förkyld så han snackade mest skit under kvällen. Känns det som att det är dags och börja få nya grejjer från oss?

Det mesta börjar bli klart nu. Det vi väntar på är att vi får upp hemsidan så får det bli en slags officiell "nystart"... och där kommer vi att lägga ut en del av det vi snackar så mycket om här på bloggen.

I övrigt:

Ni som inte har anmält er till tävlingen, där ni kan vinna gästlista på La Isla (klubben där natten alltid är ung och där inga spår är tillräckligt breda för att hålla folk PÅ spåren).. Anmäl er NU! Deadline kommer vara nångång mellan 18:e - 20:e december men den kan oxå bli tidigare.. Och nej vi säger inte till innan, det är inte svenska spel vi bedriver. Det är tävling a lá Aycashismooo.. Totally craaaaaaazyyyy!

Igår var det en av våra nära och kära som pratade allmänt om bloggar:
"Har man inget och skriva så ska man fan inte skriva nåt bara för att fylla ut skiten.."
-Ja absolut jag håller med, svarade en av oss..

Och nu får ni detta spännande inlägg att suga på.

Danjah besöker Rasca Studios

Buenas!


I veckan hade vi besök av Danjah. En artist som ni kommer att höra mer av, var säkra på den skiten.. Stor talang, grymma vocals.. Som vi berättat tidigare så gästar Danjah på nya låten "Mi flow" som ni fått en preview på tidigare.
Big ups!

Tävling!

VInn gästlista till uppträdandet på La Isla den 26:e Dec

Då vare dags för första tävlingen här på Aycash bloggen.
Vi kommer att lotta ut gästlista till uppträdandet på La Isla (sthlm) den 26:e December.
3 lyckliga vinnare får sitt namn uppskrivet på Gästlistan vid dörren...
Men såå lätt ska de inte va, det är ju tävling som gäller.


Tävlingen går ut på att leta upp låten "Släpp Sargen (Kom in i matchen)"
från gamla Mixtapet "Aycash - Kapitel Minus Ett" som släpptes 06', och skriva ner den första meningen som sägs på låten.
Svårare än så är det inte


Skicka in ditt svar till "tavling@aycash.com" och skriv "Tävling" som ämne.
Skriv in ditt fullständiga namn, som ska stå på gästlistan.
Då uppträdandet håller till på en klubb så är det 18 års åldersgräns
som gäller för att vara med o tävla.

Vinnarna kommer att meddelas per mail.


Glöm inte att anmäla er till Aycash teamet på Facebook.


PS. Skivan "Aycash - Kapitel Minus Ett" finns att ladda ner på www.aycash.com


What's new?

Yes Yes Ya'll!
Aycash fick ett samtal häromdan från Nattklubben La Isla, och det är nu bekräftat att Aycash står på scen den 26:e Dec.
Kom gärna förbi för att lyssna, dansa och ryckas med av de nya låtarna som har gjorts. Mkt rytm, svett och "gosaera total" utlovas.
Flyern som ligger här är inte den officiella isla flyern, men den e grymt mkt bättre  haha
Aycash live @ La Isla, 26 dec
Musiken som kommer köras är inte enbart reggeaton som vissa kanske tror, det är bara ett tryckfel hos islas flyer...
Ett STORT tryckfel, där dom skrivit Reggaeton X-treme Showtime.
Som de flesta nu borde veta så är INTE Aycash en Reggaeton grupp, bara för de kanske kört på några reggaeton beats. Då skulle ju Britney Spears lika gärna vara hiphop eftersom hon kört på Neptunes beats.. mm exakt. No funka.
Den musiken aycash gör kan nog inte placeras i ett fack, eftersom de kör lite fusion av all musik de kan komma åt.
Hiphop, reggae, dancehall, elektro, reggaeton, soca m.m. Låt oss kalla de Latin Urban Hiphop, eftersom hiphopen är grunden till de hela som aycash står för.
Såå, nu har vi iaf klarat ut de där.


Snackade med Americo för ett tag sen, han stod i Handen stationen och väntade på Danjah då han ska vara me på en låt, Mi Flow för att vara exakt. Jepp, de lyktar gryyymt shiiiet över de hela.
Så alla ni där ute i cybervärlden, gatorna eller vart ni än befinner er, sov inte på den låten, den är på G.
Videon till Mi Flow är något försenat, då ingen orkar jobba i kylan.. haha.. så vi får se när den videon blir klar. Men låten kommer iaf bli klar snart, och den kommer bli FEEEET!!!
Bilder och video clips från ikväll kommer förmodligen att läggas upp.
Aiiiiiit!!! vi Höras.. Piz
//Aycash

www.myspace.com/aycashmusic      www.myspace.com/danjahmusic

RSS 2.0