Mixtapet På G

Äntligen så är det efterlängtade Mixtapet på väg att släppas. Detaljerna finslipas i studion, och nu i helgen så ska hela Aycash ännu en gång träffas för att gå igen dessa detaljer och förhoppningsvis även spela in 1 lr 2 nya låtar som även dom ska vara med på Mixtapet om de håller måttet, och de gör dom säkert, för att de senaste låtarna som kommit ut från Rasca Studion är mer lr mindre HITS (Om man är ett våldsamt hängiven Aycash fan).
Hitills så består tapet av ca 13-14 låtar, några gick att ladda ner på Aycash Myspace sida, vissa går att lyssna på just NU, och andra är osläppta låtar.
Mixtapet har fått namnet "Aycash - The Boomerang Effect".
Varför just det namnet undrar då vissa?
Kan vara för att de namnet passar Aycash, då gruppen "Kastat" bort  massa tid och talang... hela gruppen helt enkelt, men ändå fortsätter att "komma tillbaks".
Eller oxo kan det vara för att även om folk försöker kasta bort Aycash musiken, så kommer den fortfarande alltid komma tillbaks. You can't get rid of us fool!
Så snart mina damer och herrar, så släpps Mixtapet.

The Boomerang Effect


Vi ska även fråga grabbarna om dom kan slänga upp en Snippet från skivan så att man kan få ett smakprov.
Men som sagt, vissa låtar finns uppe nu på Aycash Myspace sida för lyssning. Aycash återkommer med mer info när sådan finns.
tills dess, hare sofoot.
Bless!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0