Gott nytt år!

Vi har som ni märker inte skrivit sedan jul av naturliga skäl, som festande och mellandagsrelaxation. Nu har vi dock blivit av med den värsta baksmällan och då är det dags att köra igång detta år som vi vill ska bli "vårt" år.. Det har hänt en del saker sedan sista inlägget..

- La isla!

Vi körde en show som bestod av enbart nya låtar förutom remixen på "Alla som inte dansar".. Arrangören var mycket nöjd men synd att det var lite folk på stället. Hård konkurrens från andra klubbar och allmän segt efter jul samt att kom igen.. Vi har inte den största hajpen i stan för tillfället.. ;) Något som det dock kommer blir ändring på.. Varför? Det förklarar vi lite längre ner. Gruppen hade annars kul, drack och umgicks med nära, mindre nära och andra kära.

I slutet av kvällen blev vi dock av med kameran som Cristo tagit med och som förevigat kvällen, från studion till soundchecket och själva showen... men eftersom Cristo verkar ha gjort goda gärningar så fick vi tillbaka den då den som "hittat" kameran kände igen oss och var en sjysst och ringde upp Criss. Kameran har Criss dock inte hämtat eftersom han sovit och degat sen nyår.. Men bilder kommer komma upp senare..


- Vi inleder en prövotid med managers/promotors/alltiallo snubbar

En anledning till att vi alltid varit dåliga på att få ut våra grejjer och sätta gruppen på kartan, är att vi är helt värdelösa på att mingla, knyta kontakter, göra reklam för oss, marknadsföra oss o.s.v. I mellandagarna träffade vi därför 2 driftiga grabbar  och diskuterade ett ev. samarbete. Då detta endast var ett första möte så vill vi inte förhasta saker och ting.. Men det hela går ut på att göra 2009 till det år som Aycash skall komma till sin rätt. För att göra det behöver vi hjälp från människor som kan sköta det som vi inte kan.. Vi återkommer när och om det finns något av värde att berätta ;)

- Nyår!

Nyårsafton firades på olika delar av stan.. Vi hade tänkt träffas på en klubb i stan men som alltid blir det helt andra planer efter 12 slaget. Nyårsafton blev dock lyckat och inga skandaler att rapportera denna gång..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0