uppdatum

Just nu:


En våg av studier sköljer över gruppen för tillfället. Americo pluggar inte men utbildar sig; close enough..

Han ska köra runt på nån maskin men för att komma dit så måste han först göra sin "praktik". Praktiken gör han på ett av Stockholms billigare varuhus och just det här varuhuset verkar se möjligheten till billig arbetskraft genom att låta människor praktisera hos dem året runt. Människorna i sin tur är allt från f.d interner till unga som hamnat snett och vidare till folk som e något slöa i tanken. Känn dig som hemma brorsaaaan! ;).. men ärligt, props till butiken..

Cristo han pluggar. Han ska bli nån elsnubbe. Han måste vara den enda som hookar proven i förväg men ändå lyckas få IG... Inte mycket har förändrats sen gymnasiet med andra ord.

I helgen kommer Cristo på besök och vi kommer att spendera en hel del tid i studion. Låtar ska finslipas inför lanseringen av hemsidan och ev. hinner vi börja med projektet: Resa genom tiden.

Det är aldrig lätt att sprida ett budskap när man är en liten röst i en större värld... Att få folk att veta att vi inte bara finns utan att vi lever i allra högsta grad är ett svårt uppdrag... Men Aycash e på G, syster och bror.. Fiende som vän.. Vi är på G.. Det kommer inte alltid att vara snyggt men Aycash ska sättas på kartan...(Gärna där det finns en fet strand i närheten)..

Tills nästa gång; ta hand om er, chilla fett och läs en bok - de e bra för er.. (Americo, inga bildböcker)

Kommentarer
Postat av: eKKat

hahaha ni e allt roliga ni :)

2008-11-20 @ 18:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0