Bråttom bråttom!

God kväääääll!

Känns som att det händer mer än på mycket lääänge.. och det är nice självklart men det är en kamp att få allt och gå ihop. Det är jobb, plugg, familj, avstånd och annat som ska klaffa.. men man ska inte klaga det är samma för alla!

"Amarrao" som vi har snackat om tidigare är några minuter ifrån att bli helt klar. Den som inte rycks med i den låten är antingen döv eller död.

En annan låt som dykt upp från ingenstans är en som haft test-namnet. "Especies", den är annorlunda och vi hoppas att den lockar sin egen lilla skara som diggar den.. Det är ju oftast så, nångång på hundra kommer en låt som ALLA diggar men oftast är det små grupper som diggar olika shit och det är inget konstigt med det; smaken är götten..

Hemsidan är i full gång och vi hoppas snart kunna lansera den.. Ni som läst bloggen från start vet att den kommer att vara enkel (precis som resten av vår syn på saker och ting) men vi tänker; Fokusera på det viktiga. En fet hemsida+ keff musik= Vem fan bryr sig? En keff sida+fet muik= vem fan bryr sig? haha.. ;)


Hade fett soooft; Ännu en helg; Var försiktiga!


Kommentarer
Postat av: Anonym

fiiiiin biiild..=D

2009-01-01 @ 03:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0