Aycashist

En Aycashist är en person som gjort något för att hjälpa oss under årens gång.. Det kan vara att man har ställt upp i sista stund och kört oss mitt i en snöstorm utan vinterdäck. Allt för att vi ska hinna i tid till en spelning.


Det kan vara en person som har ställt upp en kväll, hyrt en lokal, fixat kameror och gjort en video med oss; helt gratis. Det kan vara flera personer som låtit oss slagga hemma hos dem för att vi har varit i en stad där vi inte känner någon och inte har kunnat ta oss hem.


Det kan också vara den som alltid hakar på oavsett vart Aycash än ska eftersom den är en trevlig person som sprider en nice stämning..


En Aycashist kan också hjälpa oss på andra, lite mer underliga sätt..


Vi hade en spelning i Spanien för några år sedan.. Hela gruppen kunde inte åka så därför var det bara en utav oss som fick representera gruppen. Det är lite oklart vad det var för spelning, vilka låtar som kördes och framförallt vem det var som stod på den där scenen. För en sak är säker; det var ingen utav oss!


Ryktet säger att en Aycashist gick upp på en scen i Spanien, sa att han hette Cristo, Criss eller Americo och sedan, utan fel, körde en eller flera utav Aycash texter. I slutet av den sommaren fick vi sedan ett samtal från en vän som hört att en av oss varit i Spanien och rappat..


"Nej, vi har inte varit där"..

       
- "Jo, min kusse såg en av er. Han säger att det var någon av er för han kunde alla texter och gjorde värsta reklamen för Aycash. Killen på scenen sa att ni skulle komma tillbaka till Spanien, spela in video och flytta dit till värsta huset.. Och att ni skulle göra ett soundtrack till en film som skulle heta - Pans Labyrint". ( Det här var flera år innan någon sådan film ens var påtänkt).


Än idag har vi inte en aning om vem det var som utgav sig för att vara en av oss.. men om den läser detta:


Tack för reklamen; Du är en sann Aycashist.. men hur fan kände du till "Pans Labyrint"???!


Kommentarer
Postat av: lääsh

haha va inte det där den där gato negro lr va han kallar sig, adelmo? =D

2008-12-18 @ 14:38:54
Postat av: Anonym

Demonioooo hette han väl hahhaa

2008-12-19 @ 16:39:51
Postat av: rompe culo

hahahaha

2008-12-27 @ 05:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0